Reinheden

Sa 2, Sa 2½ en Sa 3 komen het meest voor. Met staalstralen behandelen we niet alleen nieuwe oppervlakten, we kunnen oude oppervlakten met verf en roest stralen. Het oppervlak moet voldoende dik en sterk zijn, zodat dit tijdens het stralen niet vervormt. Voor het staalstralen hebben we hebben twee geconditioneerde cabines. Niets is voor ons te groot.

Stralen is perslucht en straalkorrels

Om het stalenoppervlak te ontdoen van roest, oude verfresten of walshuid, stralen we het staal schoon met staalkorrels. Deze korrels worden door perslucht op het oppervlak geblazen. Na het staalstralen is het oppervlak, zilvergrijs, diep-gereinigd en voldoet het aan de gevraagde ruwheid. Klaar voor een volgende behandeling.

Een vervolgbehandeling kan zijn: schooperen (metalliseren) of industrieel spuiten in een verfsysteem in 1 of meerdere lagen. De vervolglaag wordt binnen enkele uren aangebracht. Dit om vliegroest en corrosievorming te voorkomen.

Verdiep je verder

Spuiten

Schooperen

De voordelen van staalstralen

  • Het staal wordt grondig gereinigd en opgeruwd
  • Corrosie en roest zijn verwijderd
  • De nieuwe verf of lak hecht op roestvrije ondergrond

De beste service in de markt

In overleg met u bepalen we de beste oppervlaktebehandeling. We zijn namelijk ook specialist in olivine-stralen, korund-stralen en glasparelstralen. We adviseren u compleet en stellen een heldere offerte op, zonder onaangename verrassingen achteraf. Op basis hiervan kunt u de juiste keuze maken. En gaat u met ons in zee? Dan bieden we u de beste service in de markt. Transparant in de communicatie, efficiënt en flexibel in de uitvoering. Met als doel: de kwaliteit die u nodig heeft.

De volgende stap

De volgende stap kan zijn: schooperen (metalliseren) óf het aanbrengen van een verfsysteem in één of meerdere lagen. Lees meer over schooperen en industrieel spuiten

Verdiep je verder

Schooperen

Spuiten

Meer over stralen
Industrieel stralen van o.a. constructies, machinedelen, containers en transportmiddelen. Ook complexe en veeleisende opdrachten.
Meer over schooperen
Industrieel Schooperen van o.a. constructies, machinedelen, containers en transportmiddelen. Ook complexe en veeleisende opdrachten.
Meer over spuiten
Industrieel spuiten van o.a. constructies, machinedelen, containers en transportmiddelen. Ook complexe en veeleisende opdrachten.

Capaciteit

​Uw opdracht voeren we uit op eigen terrein in Harderwijk. Op ons terrein van liefst 10.000 m² (waarvan 4.800 m² verhard en afgesloten buitenterrein) staan 9 productiehallen voor stralen, schooperen en spuiten. Naast het behandelen van uw producten, bieden we ook magazijn- en opslagruimte aan. Dankzij deze grote capaciteit kunnen we heel flexibel werken, qua planning en proces. Meer informatie over onze productiehallen kunt u vinden bij 'onze capaciteit'.

Ontdek onze kennis op het gebied van stralen, schooperen en spuiten.

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503

© copyright 2017 - Privacy verklaring
Petersen Metaalbescherming B.V. is onderdeel van 'van Ginkel Groep'

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503